Valora la ruta

SL-CV 83 MIRADOR DE LA CREUETA

Entitat promotora: Ajuntament de Montitxelvo

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
0,60 km
Horari teòric:
00:25:00
Desnivell de pujada:
135 m
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-2008
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0795-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Montichelvo - Ermita del Salvador - la Creueta

Descripció:

L'SL-CV 83 té una longitud de 1000 metres, al llarg del qual excepte un desnivell màxim de 144 metres. La dificultat del sender és mitjana.

El sender és lineal, sense derivacions ni variants. El recorregut és ascendent, passant per l'Ermita del Salvador, des d'allí s'aconsegueix el cim a través d'una senda sense cap risc de perdre's. El punt de partida és l'Avinguda Constitució i l'arribada “La Creueta”.

La zona del Pic de la Creueta es troba al nord-oest del terme municipal de Montitxelvo, en el polígon 17. A l'Ermita del Salvador s'accedeix per un camí empedrat. Aquest camí, així com l'entorn de l'ermita, han sigut recuperats recentment i condicionats amb murs de maçoneria i solat de pedra calcària. El terreny des de l'ermita fins al pic està format per terreny compacte i roca, amb pendent elevat en dos trams. La titularitat dels terrenys és pública.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents