Valora la ruta

SL-CV 84 RUTA DE L'AIGUA

Entitat promotora: Ajuntament de Montitxelvo

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
4,60 km
Horari teòric:
01:30:00
Desnivell de pujada:
150 m
Desnivell de baixada:
150 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-2008
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0795-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Montichelvo - Carrer de les Escoles - Barranc de Planet - Bassa del Sastre - Font de Ferri (enlace SL - CV 43) - Riu-rau de Mahiques - Font de Micairent (área recreativa) - Camí del Molí - L'alcabó del rio Remigi - Montichelvo

Descripció:

Eixim del poble pel carrer de les escoles i el cementeri per a continuar pel barranc del Planet fins a l'aqüeducte del mateix nom i continuar pel Camí Vell d’Aielo de Rugat. La ruta segueix pel camí del Barranc de Llopis i pel camí de la Bassa del Sastre. Des d'ací se segueix fins a la Font de Ferri on podem enllaçar amb l'SL-CV 43.

Passem pel riu-rau de Mahiques i la Font de la Nava fins a la Font de Micairent i la seua àrea recreativa. Ara seguim pel camí del Molí passant per l'arbre monumental conegut com a L’Anouer Gran i després, per la mina d'aigua coneguda com a L’Alcabó del Tio Remigi.

L'itinerari aconsegueix el poble de Montitxelvo, passant per la Font de la Plaça i la Font de Baix.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents