Valora la ruta

SL-CV 90 PASSEIG PEL VOLTANT DE L'ALCORA

Entitat promotora: Ayuntamiento de l'Alcora

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Preciosa ruta de baixa dificultat pel terme municipal de l'Alcora recorrent els llocs més emblemàtics i característics del municipi mostrant la seua història, patrimoni i cultura.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
6,80 km
Horari teòric:
02:15:00
Desnivell de pujada:
260 m
Desnivell de baixada:
260 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
02-07-2007
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0615-2; 0615-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Jardins de la Vila - Carretera Vieja - Camino Hermano Martín Salvador - La Serra (Enlace PR-CV 120) - Ermita de Sant Cristofol - Jardins de la Vila

Descripció:

ruta té el seu inici en els Jardins de la Vila pel Carrer de la Bassa. Girem a la dreta per a continuar pel Passeig Baix la Vila envoltant el barri antic. Al final del Passeig continuem pel Carrer Projecte, girem a l'esquerra pel Carrer Pintor Joaquín Michavila i després a la dreta pel Carrer Alcalde Eugenio Ponz. Després a l'esquerra en el Carrer País Valencià i després a la dreta en el Carrer Font Nova per a baixar pel passeig per als vianants a la Font Nova. Creuem el Barranc de Sant Vicent, al costat del safareig i remuntem el llit del barranc per camí fins al següent encreuament on girem a l'esquerra i compartim ruta amb el PR-CV 120. Al poc girem a la dreta per senda i continuem fins a la Font de Sant Vicent i a continuació la Ermita de Sant Vicent. En l'ermita ens separem del PR i girem a la dreta per camí, continuarem per aquest camí que després passa a ser senda en ascens i que ens condueix fins a la part alta on tornem a enllaçar amb en el PR-CV 120. Ací girem a l'esquerra en descens fins a arribar a un camí que prenem a l'esquerra, de seguida el PR gira a l'esquerra però seguim recte fins a la Ermita de Sant Cristòfol. Des de la pròpia ermita baixem per un camí habilitat fins a l'Ermita del Calvari molt a prop ja del nucli urbà. Continuem pel via crucis en descens per a enllaçar amb el Carrer Calvari i continuem per la mateixa fins a la Plaça Espanya, després a la dreta pel Carrer del Vall fins a la Plaça la Sang. Després a la dreta pel Carrer del Venerable Beltrán, després girem a l'esquerra en el Carrer Cavallers i dreta pel Carrer de la Bassa fins als Jardins de la Vila.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents