Valora la ruta

PR-CV 120 RUTA DE LAS ERMITAS DE ALCORA

Entitat promotora: Ayuntamiento de l'Alcora

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
29,30 km
Horari teòric:
09:50:00
Desnivell de pujada:
1.180 m
Desnivell de baixada:
1.280 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-1998
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0615-2; 0615-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Alcora - Mas de Marco - Araya - Mas del Rotgle - Salto del Caballo - Torremundo - Ermita de San Cristóbal - Ermita y fte. De San Vicente - Río Alcora - La Foia - Castillo de Alcora - Alcora

Descripció:

Des de l'Ermita del Calvari eixim cap a la rotonda de Ribesalbes, anem fins al final del polígon de la Closa i prenem el camí que ens porta al barranc del Regatell, pugem deixant el barranc a la dreta, seguim pel camí del Mas de Marco, no deixem aquest camí fins al mes de Marco, baixem fins al barranc del Salt del Cavall, seguim fins al llogaret d’Araia, seguim el camí per a passar per un grup de masies abandonades, agafem el camí que porta al barranc del Salt, creuem el barranc pujant a l'alt de Torremundo, seguim el camí de Terreoles, quan es converteix en senda, seguim fins a l'ermita de Sant Cristòfor, des d'ací seguim cap a l'ermita de Sant Vicent arribant a la l'Alcora, seguim en direcció nord-oest i travessem el riu de l'Alcora, arribem al llogaret de la Foia, travessem la carretera abans d'entrar en la població, remuntem el barranc de la Foia fins a enllaçar amb el barranc del Castell fins al serral, seguim pel camí de Costur cap al castell de L’Alcalaten i ermita de Sant Salvador, des d'ací ens dirigim de nou a la l'Alcora.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents