Valora la ruta

SL-CV 98 CAP PRIM

Entitat promotora: Ayuntamiento de Jávea

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Sender lineal de curt recorregut que transcorre entre pinedes i garroferes, amb vista als impressionants i vertiginosos penya-segats del nord d'Alacant. Enfront de l'illa del Portitxol.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
2,00 km
Horari teòric:
00:35:00
Desnivell de pujada:
95 m
Desnivell de baixada:
95 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
3
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
04-03-2008
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0832-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Penya-segats de la Marina (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Mirador de la Creu del Portitxol - Cap de Prim

Descripció:

Eixim des del mirador de la Creu del Portitxol. En l'encreuament de sendes ens desviem a l'esquerra, en direcció al Cap Prim. Descendim per la senda i arribem, a través d'uns escalons, fins a una barana de fusta que ens tanca el pas a un xicotet barranc. Arribem a un encreuament de sendes, continuem recte per una xicoteta pineda. Baixem alguns escalons i arribem de nou a encreuament de sendes seguim recte. Trobem diverses sendes. Prenem la que voreja el penya-segat, seguint aquesta arribem al Cap de Prim. Realitzem la tornada per la mateixa senda.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents