Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

3 resultats obtinguts
imatge del sender

SL-CV 85 SENDER D'ALBALAT DELS TARONGERS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Albalat dels Tarongers

Estat de l'homologació: En procés d'homologació

Municipi de referència: Albalat dels Tarongers
(0)
imatge del sender

PR-CV 318 SENDER D'ALBALAT DELS TARONGERS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Albalat dels Tarongers

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Municipi de referència: Albalat dels Tarongers Distància: 12,80 km Horari teòric: 04:10:00 Desnivell de pujada: 480 m Desnivell de baixada: 480 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 369 ESTIVELLA - PENYA ROJA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Estivella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

Municipi de referència: Estivella Distància: 21,40 km Horari teòric: 07:45:00 Desnivell de pujada: 890 m Desnivell de baixada: 890 m
(2)