Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

2 resultats obtinguts
imatge del sender

GR 333 E13 VALLAT - FANZARA

Entitat promotora: Mancomunidad Espadán Mijares

Estat de l'homologació: En vigor

Etapa número: 13

Municipi de referència: Vallat Distància: 7,10 km Horari teòric: 02:30:00 Desnivell de pujada: 310 m Desnivell de baixada: 375 m
(0)
imatge del sender

GR 333 E14 FANZARA - RIBESALBES

Entitat promotora: Mancomunidad Espadán Mijares

Estat de l'homologació: En vigor

Etapa número: 14

Municipi de referència: Fanzara Distància: 4,50 km Horari teòric: 01:30:00 Desnivell de pujada: 155 m Desnivell de baixada: 205 m
(0)