Valora la ruta

GR 333 E14 FANZARA - RIBESALBES

Entitat promotora: Mancomunidad Espadán Mijares

Estat de l'homologació: En vigor

0 valoracions

Fanzara es troba en una vall als peus del riu Millars. Gran part del seu terme es troba poblat de grans extensions de bosc on les espècies que predominen són el pi i l’alzina. Temps enrere, l’agricultura va ser quasi exclusivament de secà i els camps s’ubicaven en el clàssic abancalament en terrasses, encara que avui dia la majoria estan abandonats. També existeixen cultius de regadiu, particularment cítrics, en la part baixa del poble, al costat del riu Millars.
A més de tot aquest encant natural, en la mateixa localitat trobem el MIAU (Museu Inacabat d'Art Urbà), una espectacular col·lecció de murals realitzats pels millors artistes, en les mateixes façanes de les cases. Una visita obligada mentre creuem la localitat per a arribar a la següent etapa.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
4,50 km
Horari teòric:
01:30:00
Desnivell de pujada:
155 m
Desnivell de baixada:
205 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-10-2021
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0615-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Fanzara - Ribesalbes

Descripció:

Estem treballant per oferir-te una millor informació, mentrestant, pots consultar aquestes dades en la fitxa en castellà i també pots ajudar-nos a traduir-la al valencià normalitzat. Disculpa les molèsties.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.