Nous senders homologats

Et presentem els últims senders que s'han homologat en la Comunitat Valenciana, es tracta dels senders PR©-CV 53.5, PR©-CV 466 i PR©-CV 469.

El PR©-CV 53.5 - El Camí dels Morterets, situat en la població de Llíber, que segeix el Camí dels Morterets on trobaràs un valuós patrimoni de pedra en sec. El propi camine conserva gran part del paviment, els marges i escalons originals. Als costats, milers de bancals s'estenen pels vessants formant un dels nostres paisatges culturals més singulars.

El PR©-CV 466 - Camí del Riu Gorgos, aquesta sendera segueix el camí que comunicava Llíber amb Gata i també la Vall de Pop amb Xàbia i Dénia. Era l'eixida natural per a l'exportació de part de la pansa que es produïa en les terres que flanquegen el camí i que en gran part transcorre al costat del riu Gorgos.

El PR©-CV 469 - Volta a Sant Pere, transcorre per la Serra de Sant Pere i va guanyant altura fins a l'assagador del Boveral que recorre tota la cresta de la serra amb espectaculars vistes tant del Mediterrani com de les serres d'interior. Durant la ruta gaudirem de diferents elements patrimonials com l'ermita de Sant Pere o algunes caleras, i naturals com el avenc Major i la cova de la Figuereta.

Recorda que pots consultar aquest senders i tots el demés al buscador de senders homologats de la Comunitat Valenciana.