Nous senders homologats a la Canal de Navarrés

L'ajuntament de Navarrés i la Mancomunitat finalitzen els expedients d'homologació de diferents senders a la comarca de la Canal de Navarrés.

L'ajuntament de Navarrés, passat un temps des de la senyalització d'un sender de xicotet recorregut i d’un sender local, i després d'haver-se realitzat un control de qualitat per part dels tècnics de senders de la FEMECV, ha finalitzat recentment l'homologació definitiva dels dos recorreguts. Us deixem en enllaç a les seues respectives fitxes del buscador:

SL-CV 137 “Los Chorradores”

PR-CV 420 “La Ceja”

També s'ha tancat l'expedient d'homologació per part de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, de les 3 etapes del GR 332 “Canal de Navarrés” amb resultat condicionat a l'espera que el promotor esmene en els pròxims mesos les deficiències trobades.

GR 332 “Canal de Navarrés”

Amb aquests exemples, el Comité de Senders inicia una campanya per a constrényer a aquells promotors que en el seu moment van iniciar l'homologació d'un sender i que actualment es troba senyalitzat però no s'ha comunicat la finalització dels treballs per a procedir a la seua homologació. L'homologació definitiva d'aquests es realitzarà amb un control de qualitat per a comprovar l'estat d'aquests.