Valora la ruta

PR-CV 118 CINCTORRES - SANT CRISTÒFOL

Entitat promotora: Ayuntamiento de Morella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
5,87 km
Horari teòric:
02:20:00
Desnivell de pujada:
300 m
Desnivell de baixada:
330 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Cinctorres
Punt d'arribada:
Sant Cristòfol
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-1998
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Cinctorres - Ermita Virgen de Gracia - Mas Roig - Sant Cristòfol de Saranyana

Descripció:

Iniciem el recorregut des de la plaça on està situada l'Ermita de Sant Lluis, prenem el Carrer Sant Lluis per a passar pel Cementeri i el Poliesportiu deixant-los a l'esquerra. Un poc més endavant obviem un camí a l'esquerra, que és el SL.CV 33, a pocs metres trobem a la dreta un Peiró, continuant pel camí d'asfalt arribem a l'Ermita Verge de Gràcia, on existeixen unes taules de zona recreativa i zona d'acampada, tot això situat a la dreta del camí. A pocs metres tornem a trobar l'enllaç amb l'SL-CV 33, prenem en aquest encreuament el camí de la dreta en fort ascens, a poca distància prendrem una senda a l'esquerra obviant el camí pel qual anàvem. Deixem el Mas Roig a la dreta eixint novament al camí en una zona de terres margues. Anem pel camí sempre en ascens deixant als costats els camins que descendeixen, arribem a una zona cultivada deixant-la a la dreta i endinsant-nos en una senda que transcorre per un bosquet, eixim a un camí que ens conduirà en descens cap a un encreuament de camí on prenem el de la dreta per a iniciar l'ascens per la pista i arribar a Sant Cristòfol de Saranyana, enllaç PR-CV 117.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents