Valora la ruta

PR-CV 119 COLL DE CANTERET (MORELLA - CINCTORRES)

Entitat promotora: Ayuntamiento de Morella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
7,70 km
Horari teòric:
01:55:00
Desnivell de pujada:
185 m
Desnivell de baixada:
230 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-1998
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0545-1, 0544-2; 0544-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • L'Alt Maestrat, Tincença de Benifassà, Turmell i Vallibana (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Riu Bergantes (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Coll de Canterer (enlace PR-CV 116) - Assagador de la Xumenera - Carretera CV-125 - Riu de Calders - Colada del Camí de Plans o Camí del Corral d'en Grau - Cinctorres

Descripció:

Iniciem el recorregut al Coll de Canteret, en el pal del PR-CV 116, ens dirigim en direcció sud-oest pel assagador de la Xumenera, paral·lels a la carretera CV-125, abans d'arribar als Granges de la Xumenera ens incorporem a la carretera CV-125 i la seguim durant 1,7 quilòmetres, on deixem la carretera per la dreta, encara que no la perdem de vista, ja que la creuem en diverses ocasions fins a arribar al riu de Calders, on agafem la Bugada del Camí de Plans o Camí del Corral d'a Grau fins a arribar a Cinctorres.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents