Valora la ruta

SL-CV 36 CINCTORRES - ERMITA DE SANT PERE - CINCTORRES

Entitat promotora: Ayuntamiento de Cinctorres

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions
Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
10,60 km
Horari teòric:
03:20:00
Desnivell de pujada:
430 m
Desnivell de baixada:
430 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2000
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
octubre de 2020
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0544-2; 0544-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • L'Alt Maestrat, Tinença de Benifassà, Turmell i Vallibana (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

El Pilar - Els Terrers del Mas Nou - Solà de Sant Pere

Descripció:

Eixim de la zona esportiva en C/ Sant Lluís, adreça al centre del nucli urbà per aquest carrer. En arribar a la Plaça Maestro Giner, agafem C/ El Pilar (rumb O) per a arribar a l'encreuament de les carreteres CV-124 i CV-125. Continuem per CV-124 el Forcall durant 100m aprox. Ací ens desviem a la nostra esquerra (rumb S.O.) per la pista cimentada que ens porta a la ermita del pilar. En l'ermita continuem rectes (rumb S.O.) per la pista cimentada, quedant l'ermita a la nostra esquerra. Aquesta pista va al costat del Barranc de la Vila. Desemboquem en carretera CV-124. En 25 m aprox. tenim a la nostra esquerra una senda que discorre després dels guarda raïls de la carreteres. Continuem per aquesta senda fins a eixir una altra a carretera CV-124. Ací hem de travessar la carretera, pràcticament enfronte contínua la sendera. Tornem a eixir una altra vegada a carretera CV-124, caminats per la carretera uns 100 m aprox. fins a passar el serral de Els Collados. Prenem una senda a la nostra esquerra (rumb ES) per a començar a descendir al costat del Barranc dels Collados. La senda acaba convertint-se en una pista, i posteriorment enllacem amb el PR-CV 308. A partir d'ací anem ascendint, primer per pista per a després convertir-se en senda, per a dirigir-nos a Mas Nou. Passem per davant de la mateixa porta d'accés a Mas Nou. Agafem la senda que sale sobre la pista (rumb N.E. al principi per a després anar prenent rumb N), és el Assagador del Mas Nou que ens porta a la ermita de Sant Pere Una vegada superada l'ermita arribarem a un encreuament on continuarem per la pista de terra de la nostra dreta (rumb N.E.) per a dirigir-nos al Mes de Gassulla. Veurem el Mas de Gassulla, però no arribem fins al, sinó que continuarem baixant fins a arribar la Barranc de la Vila. Creuem el barranc per a començar a pujar, i passem al costat d'una granja. Eixim a la pista de terra del Camì Vell de Morella, que prendrem a la nostra esquerra (rumb O.) per a arribar a Cinctorres, i entrem per C/ Sant Joaquim.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents