Valora la ruta

PR-CV 134.1 FONT DEL PATGE

Entitat promotora: Ayuntamiento de Agullent

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

2 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Derivació que enllaça amb el PR-CV 121 i ens acosta a la font del Patge.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
1,90 km
Horari teòric:
00:35:00
Desnivell de pujada:
0 m
Desnivell de baixada:
130 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-10-1998
Data últim Control de Qualitat:
novembre de 2023
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0820-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Camí vell d'Albaida a Agres (Foieta dels Carros) – Pla dels Faixeros – Camí de la Font del Patge (enllaç PR-CV 121) – Font del Patge

Descripció:

L'inici el trobem en la rodalia de la foieta dels Carros. Baixarem per l'antic camí d'Albaida a Agres en direcció nord. En una xicoteta esplanada, seguim la senda de l'esquerra fins a la pista de la Fonteta del Patge on enllacem amb el PR-CV 121 i que prendrem a la dreta fins a la font.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents