Valora la ruta

PR-CV 190 LAS MORATILLAS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Buñol

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

3 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
22,90 km
Horari teòric:
08:05:00
Desnivell de pujada:
1.310 m
Desnivell de baixada:
885 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-2000
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0720-2; 0721-1; 0720-4; 0721-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Sierra de Malacara (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Sierra de Malacara (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierra de Malacara (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Punts directrius:

Buñol - Parque San Luis - Camino de la Jarra - Puente Natural - Camino del Carcalín -Cuevas de la Arena - puente de hierro tren - Cueva Grande - Barranco del Carcalín -vías del tren - senda de trashumancia Cañalarga , Corral de Ismael - sierra de la Estrella - Puntal de la Hoya de Macastre - Posico Peludo (cabecera Bco. Tollo) - senda Alto de las Palomas - sierra Malacara - Era Florentín - Collado del Perro - Pico de la Nevera, pista al Collado de Maricardete - Collado Umán - Fuente Umbría - (conexión con las Moratillas y con el GR 7 etapa Rebollar-Tabarla).

Descripció:
Eixim en direcció al pont de la Jarra agafant el camí del Jarra i el barranc de Carcalín, passant per la font del Jarra i l'antic balneari, després de deixar a la nostra esquerra la bassa de la Teula, creuem el barranc i ens dirigim al Pont Natural i la Platja Fòssil, seguint la senda de la Platja Fòssil fins a arribar al barranc de Carcalín o riu de Buñol que seguim fins a arribar a l'altura de la Casa Picota per on ens dirigim en direcció sud cap a la Cañada Llarga, una vegada arribem a aquest camí, girem en direcció oest per a buscar el camí de les Moratillas a la nostra esquerra i ens dirigim a la Serra de l'Estrela passant pel Poc de Pelut, Puntal de la Foia de Macastre, Puntal dels Coloms, Puntal de la Nevera, quan arribem al serral Umán i la carretera CV-426, girem a la nostra dreta per la carretera del Campillo o de les Moratillas a Millars que seguim fins a arribar al Area de la Naturalesa Les Moratillas.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents