Valora la ruta

SL-CV 166 RUTA DEL AGUA BUÑOL

Entitat promotora: Ayuntamiento de Buñol

Estat de l'homologació: En vigor

1 valoració

Ruta circular que conecta els punts de major interés paisajístic i turístic. Té el punto d'inicio en el Parc de San Luis i recorre el Parc Fluvial fins la part alta de la Cueva de Turche per baixar i tonar de nou a Buñol

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
7,10 km
Horari teòric:
02:15:00
Desnivell de pujada:
230 m
Desnivell de baixada:
230 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-2018
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0721-1; 0721-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Parc San Julián - Molino Galán - Desviament Charco Mañán i SL-CV 31 - Cova del Turche - Molino Galán - Parc San Julián

Descripció:

Eixida des del Passeig San Luis, recorrem el Parc Fluvial fins al Molino Galán (antiga fàbrica de paper de meitat del s. XVIII, que ha sigut rehabilitada i actualment és un espai dedicat a la cultura, la informació, l'oci, compta amb la Biblioteca Municipal i el Museu de la Tomatina) continuem per carrers, baixem pel carrer Valle de Andorra eixim de la població per un pont que creua el riu Bunyol i prenem el camí que trobem a l'esquerra.
Arribem un encreuament on el camí ens pot dirigir a la dreta cap a Yátova, Alborache i cova Turche camí llarg o cap a l'esquerra directament a la Cova Turche.
Si continuem pel camí de l'esquerra arribarem a unes escales que baixen cap a la camine d'entrada de la Cova Turche, una vegada arribem al camí cap a la dreta trobarem la Cova Turche, una vegada visitat aquest paratge hem de tornar i continuar el camí fins a l'entrada del camí on haurem de seguir cap a la dreta i per a continuar la senda, per una pista asfaltada. Al final d'est, arribem a encreuament l'enllaç del sender SL-CV31 (Alborache, Yátova), i cap a la dreta seguim pel camí que baixa al riu seguim pel sender circular per a tornar al nostre punt d'inici.
Una vegada creuat el riu seguim la senda cap amunt i prenem el camí que ens trobem al costat d'un xalet. Una vegada acaba la propietat prenem el camí de la dreta i des d'ací podem observar la part superior de la Cova Turche. Seguim el camí fins a tornar al punt d'inici, des del mateix s'observen les diferents espècies de flora i les vistes panoràmiques de municipi.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents