Valora la ruta

PR-CV 192 ALBORACHE - PARAJE CUEVA DEL SANTO

Entitat promotora: Ayuntamiento de Alborache

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
10,20 km
Horari teòric:
03:15:00
Desnivell de pujada:
390 m
Desnivell de baixada:
240 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2000
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0721-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Alborache, enlace SL-CV 31 - Fuente Nueva - Fuente del Rincon - Azud - Barranco del Regajo - Corral de la Ceja - Casa Fernando, enlace PR-CV 192.1 - Rio Magro - Barranco del Nel - Puntal de la Virgen, enlace PR-CV 192.1 - Cuevas del Santo

Descripció:
Partim de l'entrada del poble pel camí de Bobalar, direcció sud. En arribar a uns murs d'una antiga bassa de reg, prenem un camí a la dreta ascendent que ens porta a la font del racó. A partir d'aquest punt i després de travessar una zona de camps abandonats, la senda torna al camí de Bobalar. Després de deixar arrere uns xalets, la senda creua el Barranc del Regajo i s'endinsa en un paratge boscós de gran interés travessant el barranc del Murteral, sempre en sentit ascendent.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents