Valora la ruta

PR-CV 206 DEL PLANIL A LA CASA ALAMBIN

Entitat promotora: Associació Macizo del Caroig

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

El recorregut es desembolica per pista forestal, el seu recorregut va tot en un lleuger descens des de l'inici fins al final, caminarem per serrals, vessants i pics.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
7,00 km
Horari teòric:
01:35:00
Desnivell de pujada:
45 m
Desnivell de baixada:
155 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2001
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2018
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0769-3; 0768-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Muela de Cortes y el Caroche (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Inicio - Casa Alambin - Enlace GR7 - Los Corzos - Cañada Almenara - Collado los Verdines - Final - Casa Eliseo - Alto del Planil - Enlace PR-CV 203 y 205

Descripció:

La senda té el seu punt de partida en un punt del tram de la Senda GR-7 a l'altura de la Casa d'Alambin. Prendrem la pista de l'Alambin, quan ens trobem en el vessant del Pic Els Cabirols a 300 metres veurem un encreuament a la Canyada d'Almenara que seguirem recte de nou per la Pista de l'Alambin, travessarem el Tossal dels Verdines i continuarem descendint fins al punt final, La Casa Eliseo i enllaç amb les sendes PR-CV 203 i PR-CV 205 a l'altura de l'Alt del Planil.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents