Valora la ruta

PR-CV 228 MOLA DE LA TODOLELLA.

Entitat promotora: Ayuntamiento de Todolella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Senda circular, que puja fins a la Mola de la Todolella pel camí de Bordó, camí de pelegrinatge a la població de Terol. Observarem restes de trinxeres de la Guerra Civil, baixant per Roca Alta i l´Home de Pedra des d'on tindrem una espectacular panoràmica de la població i el seu castell medieval.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
13,20 km
Horari teòric:
04:15:00
Desnivell de pujada:
460 m
Desnivell de baixada:
460 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
28-05-2003
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0519-4; 0544-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Todolella - Mas de Jaume - Morral de l´Àguila. - Mola de la Todolella. - Assagador de les Refoies - Mas de Vinyals. - Puntal de la Lloma - L´Home de Pedra - Todolella

Descripció:

Partirem des del panell d'inici situat en l'entrada de Todolella, creuarem el poble i prendrem un camí a mà dreta, anirem paral·lels al Barranc de Todolellla fins a arribar al Mas de Jaume, on per a creuar el camí i seguir paral·lels al Barranc del Lladró, arribant a una pista que ens portarà al Tossal, prendrem el camí per la dreta per tot el cordal que limita amb Terol.
Passarem per unes trinxeres, baixarem fins a un serral, girarem a la dreta per a prendre el camí al Mas de Vinyals i d'ací l'antic camí paral·lel a la pista que ens portarà a un encreuament que seguirem recte per un pla i d'ací començarem a pujar fins a arribar a Roca Alta, seguirem 'crestejant' i arribarem en baixada a la població de Todolella per l'assagador, que ens deixarà en la font i safareig i només ens quedarà creuar el poble per a tornar al punt d'inici.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents