Valora la ruta

PR-CV 244 COLLET DELS CASTELLANS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Todolella

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Des de Todolella, juntament amb el GR 331 'Camí de Conquesta' recorrerem els antics camins de transhumància fins a la part alta de la Mola de Todolella, límit territorial amb la província de Terol, i enllaçar amb el PR-CV 228 pel qual podem completar una bonica circular.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
8,30 km
Horari teòric:
02:50:00
Desnivell de pujada:
495 m
Desnivell de baixada:
175 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
21-10-2005
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2018
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0519-4; 0544-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Todolella - Collet de les Ombrietes (Peiró de santa Bàrbera) - Peiró de Sant Pere - Pista del Mas de la Mola - Barranc de Forner - Mola de la Todolella (Enlace PR-CV 228)

Descripció:

Eixim de Todolella per la CV 122 en direcció a Olocau del Rey per a, als pocs metres, baixar a la Font del Xorret, deixant el PR-CV 228 i seguint el GR 331. Remuntem l'Assagador del Camí d'Olocau del Rey i travessem la carretera. Deixem l'entrada al Mas de Cinctorra i continuem pujant per l'assagador fins a la Lloma de Castellans i el serral del mateix nom, de nou en la carretera. Deixem el Peiró de Santa Bàrbera i seguim el cordal de la serra. Passem pel Peiró de Sant Pere i més endavant girem a la dreta per l'assagador del Barranc del Forner, que ens porta a la pista del Mas de la Mola, en l'entrada del parc eòlic. El GR 331 segueix la pista per l'esquerra i nosaltres continuem recte remuntant el Barranc de Forner fins a la pista del parc eòlic que prendrem a la dreta per a seguir un tram i agafar una senda que va paral·lela a la mateixa fins a la Mola de la Todolella i enllaçar amb el PR-CV 228.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents