Valora la ruta

PR-CV 326 CAMÍ DE LA FOGENTA

Entitat promotora: Ajuntament de Llucena

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
21,60 km
Horari teòric:
07:00:00
Desnivell de pujada:
760 m
Desnivell de baixada:
760 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2007
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0615-2; 0592-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Penyagolosa (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Llucena - Molí Tornero - Mas de la Parra - Campredó - Cassotes - Cruce Venta Talladures - Pista de Puerto - Talaia - Mas d'Hilari

Descripció:

Ix de la població per la zona recreativa de l'Ermita de Sant Vicent. La sendera discorre per un passeig per als vianants fins a la corba de les Forques, on es pren un encreuament a l'esquerra (Camí de les Foies) que porta fins a un gual que travessa el riu Lucena i que, per una pista formigonada, porta a la zona recreativa de la Badina. Des d'ací, continua per una sendera que discorre al costat d'una séquia de reg, fins a arribar a una nova pista que condueix al Molí Tonero. Seguidament ascendeix per una pista amb prou pendent, arribant a la Creu d'en Xiva i el Mas de la Parra. Arriba a un serral a cavall dels termes municipals de Lucena i Adzeneta. Segueix per la pista a l'esquerra que planeja fins a l'encreuament amb el Barranc de Cassotes, continuant fins a la venda Talladures. Més tard continua per la pista de la Talaia que segueix amb algun fort pendent fins a l'entrador de la citada masia (queda a la dreta). Enllacem amb el PR-CV 79 i continuem baixant fins al riu Lucena, en aquest punt enllacem amb el nou itinerari Camins naturals per al qual s'han habilitat el camí antic dels molins, des d'ací sempre al costat del riu per l'un o l'altre costat fins a arribar al pal on s'ascendeix cap al poble per una senda empedrada. Les marques es perden dins ja del nucli urbà de Llucena.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents