Valora la ruta

PR-CV 36 PETRER - SILLA DEL CID

Entitat promotora: Diputación de Alicante

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
12,00 km
Horari teòric:
02:50:00
Desnivell de pujada:
680 m
Desnivell de baixada:
680 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
 
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
30-01-2001
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
abril de 2021
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
871-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Maigmó i Serres de la Foia de Castalla (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Enlace PR-CV 218 - Carretera - Inicio senda - Hombro del Cid - Cumbre

Descripció:

El sender comença i a 230 metres trobem el primer encreuament, on ens ajuntem amb el PR-CV 218 Assagador de Petrer. Seguim pel camí asfaltat igual que estàvem, i a 150 metres d'ací ens separem del PR-CV 218, nosaltres girem a la dreta per a seguir el camí asfaltat, que ara puja amb major pendent. Seguim igualment per aquest camí, passant entre cases de camp, i a 1.570 metres des del nostre començament girem a la dreta i després d'una lleugera baixada contínua ascendint fins a la coneguda Barraca del Forestal, i ja després de recórrer 2.670 metres, per fi agafem una senda, Aquesta senda és la que ens portarà en un ascens fort però no complicat fins al cim.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents