Valora la ruta

PR-CV 387 CAMÍ DEL ROURE DE LES BERRUGUES

Entitat promotora: Ayuntamiento de Ares del Maestrat

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
10,70 km
Horari teòric:
03:10:00
Desnivell de pujada:
155 m
Desnivell de baixada:
360 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-10-2009
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0570-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • L'Alt Maestrat, Tinença de Benifassà, Turmell i Vallibana (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Plaça de la Bassa - Font dels Regatxols - La Masada - Abandonament assegador. Baixada - Arribada Barranc dels Prats - Roure de les Berrugues - Pista Terra – Abeurador – Enllaç GR 7

Descripció:

Eixim pel camí de la Font dels Regatxols, juntament amb el GR 7, continuem fins al més del Planet on agafem la senda, deixant a la nostra esquerra el GR 7, que ens porta a la capçalera del Barranc de Cantallops, coneguda com el camí dels Catinencs, on seguim la Colada de la Masada, passant per la bassa de la Masada i el pou del Grau, després del pou del Grau trobarem una pineda a la nostra esquerra, en el moment en què s'acaba, hem de girar a la nostra esquerra en direcció nord-est i descendim el camí fins a arribar al barranc dels Prats i la canyada del Empriu, on girem en direcció nord-oest per la canyada, passant pel mas dels Pobres, seguint la canyada i el barranc fins a arribar a enllaçar de nou amb el GR 7, on acaba el PR.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents