Valora la ruta

PR-CV 427 BENIGEMBLA - COCOLL - CASTELL DE CASTELLS

Entitat promotora: Mancomunitat de la Vall de Pop

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
14,00 km
Horari teòric:
04:50:00
Desnivell de pujada:
550 m
Desnivell de baixada:
770 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2012
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0822-1; 0822-3; 0821-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Benigembla, CV-720, Camí Corral Nou - Puntos intermedios: - Aljibe, 'Aljub del Frare' - Corral de Malea - Plà d' En Moragues. Pista de aterrizaje - Cima del Cocoll – Derivación - Plà d'Aialt - CV- 752 - Font de la Bota - Castell de Castells.

Descripció:

Comencem en la carretera CV-720 en el camí del Corral Nou, ens dirigim per aquesta camí a buscar la Canyada de l'Assagador Reial, passem al costat delMaïc de la Manxa i ens dirigim a l'heliport, on girem a la dreta per a pujar al Tossal del Migdia, baixem de nou a l'heliport i pel camí de Cocoll ens dirigim al pla i pou d’Aialt, des d'aquest punt busquem el camí que ens porta, passant pels Pujades, a la carretera CV 752, la creuem i ens dirigim al poble de Castell de Castells

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents