Valora la ruta

PR-CV 460 R2 EL MOLLET

Entitat promotora: Ajuntament de Sant Joan de Moró

Estat de l'homologació: En vigor

0 valoracions

Sorprenent ruta que es localitza en el Paratge Natural Municipal del Mollet, enclavament amb gran riquesa botànica, amb els seus carrascals i bosc mediterrani, i cultural amb les carboneres i el jaciment arqueològic del Mollet, sent un destí d'interés per al senderista.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
7,40 km
Horari teòric:
02:40:00
Desnivell de pujada:
400 m
Desnivell de baixada:
400 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
3
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
21-12-2023
Data últim Control de Qualitat:
desembre de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0616-1; 0616-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • El Mollet (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Ermita de Sant Vicent - Mas de Roc - Enllaç GR 33. Camí de la Serra del Portell - Pou del Mollet - Enllaç GR 33. Mas de Panero - Coll del Mollet - Senda de les Carboneres - Cova Forcat - Tossal del Mollet - Coll del Mollet - Mas de Mollet - Bc. del Molí Roig - Ermita de Sant Vicent

Descripció:

Des de l’esplanada de l'ermita de Sant Vicent prenem una xicoteta senda en sentit ascendent per l’ombria del Corm del Portell. Passem pel mas de Roc i arribem al camí de la Serra que seguim a l'esquerra. Al poc enllacem amb una altra pista per on ve el GR 33. Continuem junt amb el GR i passem pel pou del Mollet abans d’arribar al mas de Panero, on deixem el GR 33.

Continuem recte fins el coll del Mollet, amb bancs i panells informatius del paratge. En aquest punt comença el segon bucle. Seguim per la dreta. Després de recórrer uns 200 metres deixem el camí per pujar per la senda de les carboneres per les restes aquest antic ofici. Passem per la cova Forcat i alguna carbonera més abans d’arribar al tossal del Mollet, punt més alt del recorregut.

Seguim la senda, ara en descens i prop de les restes del jaciment arqueològic del Mollet, per donar-li la volta a la muntanya fins aparèixer de nou al coll. Ara continuem per la dreta. Passarem pel mas del Mollet i un abric baix d’una gran pedra abans de baixar i creuar el barranc del Molí Roig i ascendir fins l’ermita de Sant Vicent.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents