Valora la ruta

PR-CV 462 SENDERO DE ARRAVACAS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Siete Aguas

Estat de l'homologació: En vigor

0 valoracions

Aquest sender circular comença al Parc de la Glorieta de Siete Aguas i es dirigeix cap al Corral de Arravaca, exemple de construcció tradicional en pedra, travessant masses de pinedes i zones amb belles vistes a la serra de Malacara i de la població de Siete Aguas.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
10,80 km
Horari teòric:
03:20:00
Desnivell de pujada:
320 m
Desnivell de baixada:
320 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
01-01-2022
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0720-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Parque de la Glorieta - Camino Fuente de la Rosa - Intersección tramo circular - Viaducto del AVE - Corral de Arravacas - Intersección tramo circular - Parque de la Glorieta

Descripció:

Des del parc de la Glorieta baixem pel camí de la font de la Rosa per a creuar la rambla del Papán. En la pineda trobem el senyalitzador del tram circular. Seguim pel camí de la dreta i just abans d'arribar a la carretera prenem el camí de l'esquerra que seguirem fins a la base del viaducte de l'AVE. Comencem la pujada remuntant el barranc de Farnesa fins a la part alta i seguir per la partida del Masegar fins al corral de Arravacas.
Descendim per l'esquerra, paral·lels al barranc Profund de Masegar, per la partida del Leonar, sempre seguint el camí principal fins a arribar de nou al punt de confluència de la part circular. Creuem la rambla i remuntem per la font de la Rosa fins al poble.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Observacions:

Senders coincidents