Valora la ruta

SL-CV 136 MOLÍ DEL QUISI

Entitat promotora: Ayuntamiento de Benissa

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
8,70 km
Horari teòric:
02:20:00
Desnivell de pujada:
290 m
Desnivell de baixada:
290 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-2011
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2020
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0822-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Plaça Rei Jaume I - Pza. Portal - Llavador del Pou d'Avall - Ermita de Santa Anna - Camí del Quisi - Molí del Quisi

Descripció:

Comencem un tram urbà des de la Plaça del Rei Jaume I, carrer Puríssima, Plaça Portal i Avinguda Ausiàs March fins a arribar a l'Avinguda del País Valencià (CN-332) la qual creuarem i continuem pel camí que tenim davant, passarem pel Safareig del Pou d'Avall fins a arribar a un encreuament seguint el camí de l'esquerra direcció Sud fins a l'Ermita de Santa Anna. Continuem per l'esquerra de l'Ermita en pocs metres el camí es converteix en senda i creuarem el barranc de Santa Anna per un pont de fusta, arribarem a un camí de terra i continuarem per l'esquerra fins al camí del Quisi d'asfalt, camí principal que abandonarem en arribar a un enllaç en una corba tancada amb una pista de terra a la nostra dreta que ens guiarà al Molí del Quisi. Uns metres abans de la baixada al Molí, a la dreta està la senda per la qual creuarem el barranc del Quisi, i arribem a un camí d'asfalt, arribem a un encreuament amb un camí de terra a la dreta que ens conduirà a una senda per a passar davall del Pont del Quisi i sempre pel camí principal de nou asfaltat fins a arribar a Benissa.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.