Valora la ruta

SL-CV 142 PIC DE MONTÍ

Entitat promotora: Ajuntament d'Onda

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
5,60 km
Horari teòric:
02:55:00
Desnivell de pujada:
525 m
Desnivell de baixada:
525 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Assut  
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés mediambiental
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-2013
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0640-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra d'Espadà (Parc Natural)
  • Serra d´Espadà i Curs Alt del Millars (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Azud - Camino de Tales Pic del Montí - Segunda cumbre del Montí - Font del Retor - Enlace SL-CV 107 - Camí vell de Tales - Azud

Descripció:

Des de l'Assut prenem el *Camí *Vell de Tales actual carrer Nerea Piquer, en direcció Tales fins que a uns 300 metres a la nostra esquerra abordarem la senda que ens pujarà al *Pic de *Montí. Passarem pel *Pic del *Montí i la seua segona cimera, per a continuar a la Font del *Retor i posteriorment enllaçar amb l'SL-CV 107 el qual ens acompanyarà en el descens fins a tornar a connectar amb el *Camí *Vell de Tales actual *Carrer Nerea Piquer, on a la nostra dreta ens abandonarà l'SL-CV 107 i nosaltres prendrem a la nostra esquerra fins a arribar a l'Assut.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents