Valora la ruta

SL-CV 58 RUTA DE LOS OLIVOS MILENARIOS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Canet lo Roig

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

1 valoració

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Itinerari per terreny agrícola de Canet lo Roig visitant l'ermita de Santa Isabel d'origen medieval i la sénia usada per al regadiu coneguda com la "Sénia de Miramon". I no podia faltar descobrir alguns de les oliveres mil·lenàries del municipi destacant la premiada olivera "de les quatre pates".

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
5,90 km
Horari teòric:
01:20:00
Desnivell de pujada:
60 m
Desnivell de baixada:
60 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2012
Data últim Control de Qualitat:
octubre de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0546-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Canet lo Roig. Font de la Canal – Ermita de Santa Isabel i sénia de Miramon – Font de la Fontanella – Olivos milenarios - Canet lo Roig. Font de la Canal

Descripció:

Eixim de Canet lo Roig des de la font de la Canal cap al sud pel camí nou fins a arribar al camí del Perelló. Ens desviem per aquest camí a l'esquerra 100 metres per a visitar l'ermita de Santa Isabel i la sénia de Miramon. Retrocedim per aquest camí per a continuar cap a l'oest per la pista asfaltada fins a la font de la Fontanella. Continuem per pista fins a la zona de les oliveres mil·lenàries. Un desviament de 800 metres ens permet descobrir la "olivera de les quatre pates" premiat com la millor olivera monumental d'Espanya del 2016. Continuem el camí agrícola entre les velles oliveres fins a la finalització del sender a Canet lo Roig.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents