Valora la ruta

SL-CV 58 RUTA DE LOS OLIVOS MILENARIOS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Canet lo Roig

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

1 valoració

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
6,30 km
Horari teòric:
01:50:00
Desnivell de pujada:
100 m
Desnivell de baixada:
100 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2012
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0546-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Canet Lo Roig - Font de La Canal - Ermita de Santa Isabel - Font de la Fontanella - Cruce del mas de Cruelles - Canet Lo Roig

Descripció:

Iniciem al parc que hi ha infantil que hi ha entre el Camí Sota Ribas i la Cl. Raval ens dirigim pel camí Bajo Ribas per a arribar a la Font de la Canal i el Pou de la Font de la Jordana, des d'ací ens dirigim en direcció sud pel camí Nou fins al camí del Perelló, on girem a l'esquerra per a anar a l'Ermita de Santa Isabel, una vegada l'hem visitada, tornem sobre els nostres passos fins a l'anterior encreuament, per a seguir el camí del Perelló fins a la font de la Fontanella, després continuem el nostre camí en direcció nord-oest fins a arribar a un encreuament de camins en el qual ens dirigim en direcció nord-est pel camí dels Racóns que ens porta de tornada a la població de Canet lo Roig i al començament de la sendera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents