Valora la ruta

PR-CV 295 RUTA DEL RIU CÉRVOL Y SUS MOLINOS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Canet lo Roig

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

2 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
14,60 km
Horari teòric:
04:20:00
Desnivell de pujada:
315 m
Desnivell de baixada:
315 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2012
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0546-3; 0546-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • L'Alt Maestrat, Tinença de Benifassà, Turmell i Vallivana (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Tinença de Benifassà, Turmell i Vallivana (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Canet lo Roig (abeurador de la capelleta)-Camino de Vallibona- Vía pecuaria (colada del Tossal de Canet)- Barranco Barcellla-Corral de Vito - Riu Cérvol- Molí del Manc- Canet lo Roig (abeurador de la capelleta)

Descripció:

Eixim de Canet lo Roig pel camí del mas d’en Coll fins a agafar la bugada del Tossal de Canet fins al barranc de la Barcella, el creuem i agafem el corriol del Camí dels Bandits fins al riu Cervol, seguim el riu Cervol fins al molí de Manc, on agafem el camí dels Bandejats fins els Llobateres, on agafem el camí de Rosell fins a arribar a Canet lo Roig.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents