Valora la ruta

PR-CV 296 RUTA DE LA SIERRA DE SANT PERE

Entitat promotora: Ayuntamiento de Canet lo Roig

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

2 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
13,20 km
Horari teòric:
04:20:00
Desnivell de pujada:
510 m
Desnivell de baixada:
510 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2012
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0546-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Canet lo Roig (El Calvari) - Font de la Roca - Coll de La Jana-Límite término - Vértice geodésico - Bco. de Font de la Roca - Font del Vilar Grós - Canet lo Roig (zona deportiva)

Descripció:

Eixim de Canet lo Roig per la bugada de Canet a la Jara, fins a arribar a la bugada del Solà al mas d’en Coll, que agafem fins a la bugada del camí de l’Amerador, seguim el camí fins a la Serra de Sant Pere i l'ermita de Sant Pere , on seguim la Canyada Reial del Gall fins al molló, des d'ací en direcció al camí del pla de l’Abella, on girem a l'esquerra buscant la Canyada de la Talaiola als Camps, que seguim fins al barranc del riu de la Font de la Roca, el creuem i agafem el camí a l'esquerra que ens porta cap a l'Horta de la Font d’en Solà per la bugada del Cementeri a la Font del Vilagós, que ens porta de nou a Canet lo Roig.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents