Valora la ruta

SL-CV 68 SENDA DEL BLANQUISSAR

Entitat promotora: Ayuntamiento de Estivella

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

2 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut que recupera la senda de l'ombria del barranc del Palmerar i que ens permet acurtar el PR-CV 369 fins al Blanquissar

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
4,40 km
Horari teòric:
01:05:00
Desnivell de pujada:
395 m
Desnivell de baixada:
70 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés mediambiental

Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-2011
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2023
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0668-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra Calderona (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Serra Calderona (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Serra Calderona (Parc Natural)
Punts directrius:

Parc d'oci el Pla (enllaç PR-CV 369) - Barranc de Linares (enllaç SL-CV 23 i PR-CV 369) - Font de la Llosa (enllaç SL-CV 23) - Ombria del Palmeral - El Blanquissar (enllaç PR-CV 369)

Descripció:

Des del Parc d'oci el Pla iniciem el recorregut per a als pocs metres enllaçar amb el PR-CV 369 del qual ens separem poc després en el barranc de Linares on se'ns uneix ara el SL-CV 23 per a remuntar el barranc pel camí del Rodeno. En un xicotet eixample, a l'altura de la font de la Llosa que queda amagada, l'SL-CV 23 puja per l'esquerra i nosaltres seguim rectes per a creuar el barranc i remuntar per l’ombria del Barranc del Palmeral fins a la part alta coneguda com el Blanquissar, on enllacem de nou amb el PR-CV 369. Eixim a una pista més ampla que seguim uns metres per l'esquerra fins al pal que marca el final del sender.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents