Valora la ruta

SL-CV 23 SENDA DE LA TANCÀ

Entitat promotora: Centre Excursionista de Estivella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

2 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
6,30 km
Horari teòric:
02:10:00
Desnivell de pujada:
410 m
Desnivell de baixada:
120 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés mediambiental
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-2013
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0668-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra Calderona (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Serra Calderona (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Ermita Beselga - Fin Chalés y pista - cruce izquierda - senda izquierda - cauce barranco Linares - cruce PRCV 369 - camino, frente - Pista, cruce GR 10 a derecha - Font de Barraix

Descripció:

Eixim de Beselga davall del castell de Beselga, passant al costat de l'ermita de Beselga, seguim el camí de Linares fins a agafar el corriol de Sabato a Alcalá a la nostra esquerra i dirigir-nos al barranc de Linares, on agafem el camí del Pinastre, només passar el barranc de la Carrasco, agafem una sendera a la nostra esquerra que ens porta de nou al barranc de Linares, el seguim un tros i el camí comença a remuntar per a portar-nos al camí de Barraix, enllaç amb el GR 10 i a la Font de Barraix.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents