Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

3 resultats obtinguts
imatge del sender

GR 7 E38 BENAGÉBER - CHERA

Entitat promotora: Generalitat Valenciana

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Etapa número: 38

Municipi de referència: Benagéber Distància: 26,60 km Horari teòric: 08:00:00 Desnivell de pujada: 605 m Desnivell de baixada: 745 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 101 LOS TRES PICOS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Chera

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Municipi de referència: Chera Distància: 23,60 km Horari teòric: 06:20:00 Desnivell de pujada: 795 m Desnivell de baixada: 795 m
(1)
imatge del sender

PR-CV 283 LORIGUILLA - VILLAMARXANT

Entitat promotora: Mancomunitat Camp de Túria

Estat de l'homologació: En procés d'homologació

Municipi de referència: Loriguilla
(0)