Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

3 resultats obtinguts
imatge del sender

SL-CV 119 XALÓ - CAMÍ TÀRBENA

Entitat promotora: Mancomunitat de la Vall del Pop

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Municipi de referència: Xaló Distància: 5,11 km Horari teòric: 01:50:00 Desnivell de pujada: 415 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 158 SIERRA DEL CARRASCAL DE PARCENT

Entitat promotora: Ayuntamiento de Parcent

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

Municipi de referència: Parcent Distància: 15,21 km Horari teòric: 05:35:00 Desnivell de pujada: 745 m Desnivell de baixada: 745 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 425 CAMÍ DEL MIRADOR DEL COLL DE RATES

Entitat promotora: Mancomunitat de la Vall del Pop

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

Municipi de referència: Alcalalí Distància: 5,00 km Horari teòric: 01:45:00 Desnivell de pujada: 385 m Desnivell de baixada: 65 m
(0)