Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

3 resultats obtinguts
imatge del sender

SL-CV 119 XALÓ - CAMÍ TÀRBENA

Entitat promotora: Ajuntament de Xaló

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Municipi de referència: Xaló Distància: 5,11 km Horari teòric: 01:50:00 Desnivell de pujada: 415 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 7 BÈRNIA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Altea

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

Municipi de referència: Altea Distància: 18,10 km Horari teòric: 07:45:00 Desnivell de pujada: 1.085 m Desnivell de baixada: 1.085 m
(3)
imatge del sender

PR-CV 53 SENDER DE PEDREGUER

Entitat promotora: Ajuntament de Pedreguer

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

Municipi de referència: Pedreguer Distància: 19,10 km Horari teòric: 07:05:00 Desnivell de pujada: 1.120 m Desnivell de baixada: 1.120 m
(1)