Senders

Atenció. Tota la informació que figura en aquesta web es refereix a la data d'homologació o a la de l'últim control de qualitat de cada sender, en el qual la FEMECV va comprovar la seua conformitat. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a les mateixes s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora.
A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.
Si ha utilitzat alguna sender i ha trobat un problema o veu que falta alguna informació, pot posar-se en contacte amb la FEMECV a través del formulari de contacte de la web.

2 resultats obtinguts
imatge del sender

PR-CV 276 SENDERO DE AYODAR

Entitat promotora: Ayuntamiento de Ayódar

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

Municipi de referència: Ayódar Distància: 16,20 km Horari teòric: 05:20:00 Desnivell de pujada: 770 m Desnivell de baixada: 770 m
(0)
imatge del sender

PR-CV 398 AYODAR - MODROÑAL - MORRONES - AYODAR

Entitat promotora: Ayuntamiento de Ayódar

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

Municipi de referència: Ayódar Distància: 14,30 km Horari teòric: 04:50:00 Desnivell de pujada: 600 m Desnivell de baixada: 600 m
(0)