Valora la ruta

PR-CV 111.2 CORTES DE ARENOSO - SAN VICENTE DE PIEDRAHITA (POR EL REBOLLAR)

Entitat promotora: Ayuntamiento de Cortes de Arenoso

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Aquest sender transita per nombroses masies, boscos típicament mediterranis (pinedes i carrascals) destacant el barranc del Langostillo, que alberga una important vegetació de ribera, trobant en el mateix el brollador de Fuentes Calientes i la Cova Roya.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
8,80 km
Horari teòric:
02:45:00
Desnivell de pujada:
200 m
Desnivell de baixada:
335 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-1997
Data Resolució Registre Públic:
23-05-2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0591-4,0614-2, 0615-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Penyagolosa (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Penyagolosa (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Cortes de Arenoso – Font Calva – Font de la Teja – Mas de las Bardizas – Mas de la Marquesa – Fonts Calientes – San Vicente de Piedrahita

Descripció:

Eixim de Cortes de Arenoso cap a Castelló per la carretera i prenem el primer desviament cap a la dreta. Seguim la pista asfaltada i abans d'arribar a la depuradora prenem el sender que va pels horts. Arribem a la font Calva i seguirem per la senda fins a la font de la Teja que passarem per dalt. Seguirem per pista fins al mas de las Bardizas. Ara per la pista ens endinsem en una pineda. Ací es presenta el mas de la Marquesa. Una mica més endavant es deixa la pista per a entrar en una senda a l'esquerra que seguim i tornar un altra vegada amb la pista per a prendre-la a l'esquerra i una mica més endavant a la dreta prendrem una altra senda que baixa a les fonts Calientes. Una vegada arribem a aquestes trobarem una senda que puja pel marge esquerre del riu que ens porta a l'heliport i el cementeri, entrant a la població de San Vicente de Piedrahita.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents