Valora la ruta

PR-CV 170 LES FOIES BLANQUES

Entitat promotora: Ayuntamiento de Ibi

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Amb un recorregut sense dificultats tècniques, el sender discorre per cases de camp. El seu major encant és la zona d'esbarjo de la font de la Devesa i el barranc de les Foies Blanques. Descendeix per la rambla de la Gavarnera i passa molt prop del pantanet de la Font de Sopalmo.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
6,00 km
Horari teòric:
01:30:00
Desnivell de pujada:
90 m
Desnivell de baixada:
90 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
16-12-1999
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
abril de 2021
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0846-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Cementerio - Túnel - Font de la Devesa - Cruce - Barranco - Cruce

Descripció:

La sendera local PR-CV 170 comença en el cementeri d'Ibi, on ens trobem el panell d'inici. El recorregut discorre la major part per asfalt.

Continuem per la carretera fins a arribar a un encreuament en el qual tenim un túnel, cal agafar el de la dreta i passar per davall del túnel.

Continuem recte, fins a arribar a la Font de la Devesa, agafarem el camí asfaltat de la dreta. Continuem pujant pel camí fins a arribar a un encreuament, nosaltres seguirem per l'esquerra. Pujarem fins a arribar a un altre encreuamenti agafem el camí de l'esquerra. Continuem pujant fins a la part més alta del camí on ens trobem una finca Els Foies Blanques.

Comencem a baixar pel camí asfaltat, fins a arribar a una senda no gaire visible a l'esquerra al costat d'una tanca, que baixa al barranc. Seguim per la senda, arribant a la part més baixa del barranc, continuant per la senda tornem a eixir a la carretera a un encreuament, en el qual agafem el de l'esquerra i en aqueix punt es torna a unir amb el de retorn a la Font de la Devesa, tornarem a passar per davall del túnel fins a arribar al punt d'inici i final de la sendera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents