Valora la ruta

PR-CV 181 VALL DE LAGUART - SERRA DEL PENYÓ ROC

Entitat promotora: Ayuntamiento de la Vall de Laguar

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
5,60 km
Horari teòric:
02:00:00
Desnivell de pujada:
215 m
Desnivell de baixada:
375 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2000
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0822-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Fleix, enlace con PR-CV 43 y 147 – Campell – Embalse d´Isbert – Río Girena – Font d´Isbert – Fontilles – Font del Gel y Capilla S. José – Enlace con el mismo sendero – Penyo Roig – Cruce mismo sendero – Penya Alt , Cruce mismo sendero – Font de la Mata – Corrales de la Garga – Cruce mismo sendero – Benimaurell , enlace con PR-CV 147 – Font del Cambesot – Font del Penyo, Enlace con el mismo sendero – Font del Gel y Capilla S. José – Fleix, enlace con PR-CV 147

Descripció:

Iniciem en Fleix el recorregut enfront del col·legi públic, ens dirigim en direcció est i només acabar el poble agafem el camí de la dreta que ens porta El Campell, travessem la població fins al cartell del poble, on agafem una senda a l'esquerra que ens porta a la Casa del Pantà i al riu Girona, que creuem per a dirigir-nos a la Foia Roja, en aquest punt agafem el camí d’Isbert a Tormos, el deixem més endavant per a creuar el riu Girona i anar a la carretera CV-718 fins al cementeri del Campell.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents