Valora la ruta

PR-CV 226 AIGÜES PER BARRANC DEL BARBER

Entitat promotora: Ayuntamiento de Aigües

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

1 valoració

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
9,69 km
Horari teòric:
02:30:00
Desnivell de pujada:
Sense determinar
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Casa de la Cultura
Punt d'arribada:
Aigües
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2009
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2012
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Casa de Cultura Busot - Cruce PRCV 2 - Collada de la Castellana - Barranc de Cabrafit - Barranc de Salmitre (PRCV 243) - Alt de Cantal - Camí de Busto (PRCV 243) - Panel final

Descripció:

El nostre recorregut comença a la Casa de Cultura de Busot. Començarem a caminar en sentit descendent, pels carrers de la població, buscant l'encreuament amb l'antiga CV-776, on girem a la dreta per a seguir el seu traçat. Posteriorment seguim per la CV-776, i després d'uns metres pel seu voral girem a la dreta, per a prendre un camí asfaltat que comença a ascendir entre cases de camp, serpentejant entre les finques. Això ens portarà fins a l'encreuament amb el PR-CV 2, amb el qual compartirem una part del nostre recorregut, concretament fins a arribar, quasi 600 metres després, a l'encreuament que ens separa, ja que hem de girar a la dreta per a prendre camí de la Collada de la Castellana, i descendir pel camí que ací sorgeix fins a l'encreuament del Barranc de Cabrafit. Seguim per l'esquerra, començant l'ascens per una pista, fins que, en l'encreuament del Barranc de Salmitre, ens unim al PR-CV 243 (Camí de la Bacorera), i seguim al costat d'ell per a ascendir fins a l'Alt del Cantal i descendir fins a l'encreuament del Camí de Busot, on girem a l'esquerra, buscant el Camí de l'Ermita, on ens separem del PR-CV 243, ja que girem a la dreta. Seguim per una altra pista i, als pocs metres, girem a l'esquerra, agafant un camí que ens passa per davant de l'Ermita i ens desemboca en el Balneari. Ací girem a la dreta per a agafar un camí asfaltat que, de nou, ens porta entre cases de camp, en descens, fins a entrar en el nucli urbà d'Aigües. Una vegada arribats a l'encreuament amb la CV 775 la seguim de front, i en uns segons arribarem al segon panell, on finalitza la nostra senda.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents