Valora la ruta

PR-CV 350 CIRCULAR DEL TOSSAL DE L´OM

Entitat promotora: Ayuntamiento de Sierra Engarcerán

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Ruta circular suau i sense grans desnivells que ens permetrà descobrir diferents racons de la Serra d‘en Garceran: antics boscos de carrasques, agrupacions de masies amb construccions singulars, cultius de secà d'ametlers i oliveres, construccions de pedra en sec.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
9,60 km
Horari teòric:
03:00:00
Desnivell de pujada:
300 m
Desnivell de baixada:
300 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2008
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2022
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0593-2; 0593-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra d'en Galceran (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Serra d'en Galceran (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Sierra Engarcerán - Enllaç PR-CV 349 y GR 230 - Mas de Gargallo (Enllaç PR-CV 349 y GR 230) - Mas de Capó - Mas de Paula (Enllaç GR 230) - Enllaç GR 230. - Coll de la Bandereta (Enllaç PR-CV 348) - Font de Solés (Enllaç GR 230) – Enllaç GR 230 - Sierra Engarcerán

Descripció:

Eixirem juntament amb el PR-CV 349 per la carretera i en el següent encreuament prenem el camí de terra de la dreta. Seguirem fins a separar-nos del PR-CV 349 i unir-nos amb el GR 230. Seguirem pel camí de l'esquerra fins al següent encreuament que prendrem a la dreta i a pocs metres seguirem per un sender en sentit ascendent per l'esquerra que ens deixara en el mas de Gargallo on ens separem del PR-CV 349 i GR 230. Seguirem per la senda fins al mas de Capó, prendrem la pista que ens portara al mas de Paula on ens tornem a unir al GR 230. Seguirem per pista fins a arribar a la carretera creuant-la per a situar-nos en el coll de la Banderata i unir-nos al PR-CV 348. Seguirem per pista fins a la font de Solés i amb el GR 230. Passarem al costat de la font i seguirem per camí formigonat. En el següent encreuament ens separem del GR 230 seguint pel camí principal fins a arribar a la carretera on girem cap a la dreta per a arribar al final de l'itinerari.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents