Valora la ruta

PR-CV 415 SERRA DE SEGÀRIA

Entitat promotora: Centre Excursionista de Ondara

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
8,57 km
Horari teòric:
03:50:00
Desnivell de pujada:
Sense determinar
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Parc Públic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-06-2011
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Descripció:

Discorre des del pàrquing del conjunt recreatiu de Segaria direcció oest per una antiga canal de reg fins al seu encreuament amb una senda que ens porta a un conjunt hídric, compost per dos pous i un abeurador, solapant-se amb l'SL – CV 109 fins al repetidor de televisió, continuant fins al poblat ibèric. Se segueix pel vessant nord fins a arribar a la font Catalá i vorejant la cara nord direcció aquest fins a arribar al conjunt càrstic (Morro dels Coves), (Cova Fosca) passant per la Penya-Roja, continuant fins al punt de partida.
Variant del Portet de Beniarbeig: part des del mateix lloc que la circula seguint la séquia fins a la senda, que comença a pujar pel vessant sud fins a arribar a la cova del Bolumini. Des d'allí a escassos metres existeix un avenc (cavitat formada per pous i galeries) que passa la senda per al costat seguint la pujada fins al Portet de Beniarbeig i ja es baixa per la part nord fins a enllaçar amb la circular.
Variant Vèrtex Geodèsic: Es parteix des del pàrquing i se segueix pel vessant sud direcció al Portet d'Ondara i des d'allí direcció oest pel cim es puja al punt més alt de la serra de Segaria, on se situa el vèrtex geodèsic.

 

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents