Valora la ruta

PR-CV 447 LA HUERTA DE LA VEGA

Entitat promotora: Consorcio para el Desarrollo Económico de la Vega Baja

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders

El recorregut ens permet apreciar la singularitat d'aquesta zona de cultiu que constitueix un paisatge cultural, socioeconòmic i mediambiental que s'ha mantingut al llarg dels segles gràcies al treball de diverses generacions i contemplar construccions típiques de l'horta, així com el patrimoni hídric de la xarxa de assarbs, séquies i sénies que conformen el sistema de regadiu tradicional de la comarca.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
14,00 km
Horari teòric:
03:35:00
Desnivell de pujada:
45 m
Desnivell de baixada:
45 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-08-2016
Data últim Control de Qualitat:
novembre de 2023
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Cox
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0913-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Granja de Rocamora – Plaça església de San Pere – Castell de Santa Bàrbara – Molí Macho – Palmera Culebra – Torre Mora - Granja de Rocamora

Descripció:

Eixim de l'ermita de la Santa Cruz a la Granja de Rocamora, passem per l'església de Sant Pere i busquem l'Av. president Adolfo Suárez. Girem a l'esquerra seguint l'avinguda i la séquia de Cox i eixim de la població buscant el camí de las Motas, que deixem agafant un camí a la dreta per a anar a buscar l’assegador de la Colònia i el camí de la Almarjaleta.

Quan arribem a la casa de la Almarjaleta busquem el camí de la Cartagena, passant al costat de la casa de las Pepillas i seguint fins a la casa de lo Franco, on girem a la dreta buscant la casa de Pedro Aleo, de Córdoba, dels Quinos, de lo Mortalo, del Murciano fins a agafar el camí de Catral que seguim fins a la rotonda, on, sense creuar la CV-900, la seguim fins a agafar el camí del Mojón, on creuem la CV-900 en direcció a Cox.

Recorrem Cox passant per l'església de Sant Joan, el barri del Pilar, el barri de la Creu, per a després de vagarejar per Cox, arribar a la plaça de la Glorieta. Des d'ací ens dirigim a la rotonda del Brazal de la Bailarina i continuem per la sendica d'Albatera fins a arribar a una rotonda al costat de la Granja de Rocamora que ens porta de nou a l'inici del sender

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents