Valora la ruta

PR-CV 471 SENDA DEL VERTIGEN

Entitat promotora: Ajuntament de Moixent

Estat de l'homologació: En vigor

1 valoració

Recorregut per la serra de Moixent per la lloma del Pedregar fins a l'alt del Pedregar amb unes vistes fantàstiques a la comarca de la Costera visitant la torre Mora i el barri antic de la localitat.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
12,00 km
Horari teòric:
04:05:00
Desnivell de pujada:
515 m
Desnivell de baixada:
515 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
22-03-2024
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0794-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Moixent – Safareig públic – Torre Mora – Alt de la Foieta del Cirerer – Camp Redó – Alto del Pedregal – Ombria de Bellús – Moixent

Descripció:

Eixim del poliesportiu de Moixent recorrent els carrers del barri antic passant per l'església fins a arribar al barranc del Bosquet, a l'altura del safareig municipal. Pugem per les escales i per la senda pròxima al castell fins a la torre Mora.

La senda ascendeix cap a la cresta de la serra per la qual caminem fins a arribar a la primera bifurcació en l'alt de la Foieta del Cirerer. Continuem recte pujant i en la segona bifurcació en el paratge de Camp Redó prenem el camí de Camp Redó per l'esquerra fins a arribar a la senda que per l'esquerra puja en traçat aeri a les antenes de l’alt del Pedregar.

Caminem sobre la lloma del Pedregar fins a arribar a una pista per la qual continuem a la senda de Camp Redó. Caminant per aquesta senda, al cap de poc estem de nou en la segona bifurcació, que prenem per l'esquerra per a tornar a la primera bifurcació. Aquesta vegada continuem per la dreta per a baixar per la senda de l'Ombria de Bellús de tornada a Moixent.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents