Valora la ruta

GR 239 E03 XÀTIVA - MOIXENT

Entitat promotora: Asociación de Amigos del Camino de Santiago

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Tercera etapa del camí de pelegrins, que recorre la comarca de la Costera des la seua capital, Xàtiva fins la localitat de Moixent.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
28,50 km
Horari teòric:
06:30:00
Desnivell de pujada:
490 m
Desnivell de baixada:
255 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic

Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-2009
Data Resolució Registre Públic:
01-09-2016
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2023
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0795-1; 0794-2; 07994-4; 0794-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Xàtiva – Novetlè – Annahuir – Aiacor – Canals – Vallada - Moixent

Descripció:

Iniciem l'etapa en Xàtiva, al costat de la plaça de bous, seguim en direcció sud-oest fins a la rotonda on girem en direcció sud fins a font dels Vint-i-cinc Dolls. Seguim en direcció oest pel carrer S. Pere a la recerca de la basílica de Santa Maria. Continuem en direcció oest per a buscar l'eixida de Xàtiva pel camí de la Bola en direcció a Novetlè, on busquem el camí del Barranc del Cementeri Vell. Eixim de Novetlè per la séquia Comuna, en la rotonda seguim pel camí Fondo fins a Annauir. Eixim de Annauir per la séquia de la Vila a la recerca del riu Cànyoles i Aiacor. Creuem Aiacor buscant el camí de Xàtiva que seguim fins a Canals on ens desviem a l'esquerra per l'assagador de Sagres fins a la carretera d'Aiacor. Creuem Canals seguint les marques del camí a la recerca de la séquia de Canyamars i el polígon industrial Les Moles, on agafem el camí de Les Moles fins a arribar de nou al riu Cànyoles, el creuem i ens dirigim al camí Reial de Xàtiva que seguim fins a arribar de nou al riu Cànyoles. Res més creuar-lo girem a l'esquerra i seguim un camí que ens porta per la zona de Codonyer, travessant les vies del tren per un pas subterrani i seguim al costat de la via fins a l'assagador del Juncar, on travessem la carretera i entre camins de camps de tarongers ens dirigim a buscar el camí de Xàtiva fins a arribar a l'assagador del Pla que seguim fins que travessem de nou el riu Cànyoles. Res més creuar-ho girem a la dreta per a anar en direcció a Vallada. Agafem el carrer principal per a creuar el poble i eixir pel camí dels Alcavins, travessarem de nou el riu i seguim pel camí del Regadiu fins a arribar a la senda de Les Hortes Noves que ens porta directament a Moixent.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents