Valora la ruta

SL-CV 134 SENDER DE LA COVA ANTOLÀ

Entitat promotora: Ajuntament de Portell de Morella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
2,00 km
Horari teòric:
00:45:00
Desnivell de pujada:
190 m
Desnivell de baixada:
190 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2011
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0544-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Portell de Morella (enlace PR-CV 408) - Cruce barrranc Rosella (enlace PR-CV 408) - El Morro - Cruce sendas - Cova Antolà o Toll d'en Drac

Descripció:

Estem en la part alta de Portell de Morella , al costat de la carretera CV 125 que condueix a Cinctorres a l'esquerra i a Vilafranca a la dreta. Caminem per l'asfalt en direcció a aquesta última localitat i girem a l'esquerra en el primer encreuament, per un camí de terra i deixant una granja també a l’esquerra. Descendim pel camí de la Cova de la Llenya fins a arribar al llit del Barranc de la Rosella, el creuem i continuem per una senda pel costat esquerra. Aquesta senda va plana en lleuger ascens mentre el llit, a la nostra dreta, va endinsant-se en la rambla. Deixem a l'esquerra una sender ascendent pel qual es perd el GR “El Camí” i més tard arribem a un morro des del qual s'albira la majestuositat de la Rambla Sellumbres. Seguim la senda, anem girant a l'esquerra i en breu seguim per la dreta la senda que descendeix pegada a unes precioses paredasses de calcària, en els quals hi ha uns abrics utilitzats pels animals. Fem zig-zag en descens, i arribem a un encreuament de sendes. A l'esquerra descendeix a la Rambla Sellumbres (PRCV 408) i recte continua fins a la Cova Antolà o Toll d’En Drac. Es tracta d'un enorme gorg abrigat per imponents moles de calcària.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents