Valora la ruta

PR-CV 408 SENDER DE LA RAMBLA SELLUMBRES

Entitat promotora: Ajuntament de Portell de Morella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
16,60 km
Horari teòric:
05:20:00
Desnivell de pujada:
565 m
Desnivell de baixada:
565 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-2011
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0544-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • L'Alt Maestrat, Tinença de Benifassà, Turmell i Vallibana (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Rambla de Celumbres (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Lavadero Portell de Morella - El Molinet, panel informativo - Cruz las Artigas - Rambla Sellumbres - enlace SL-CV 134 - camino en la rambla - bifurcacion - rambla de la barcilla - explanada - meseta de la roca roja - cruce - vaguada , cruce mas de Arnal - cantera - barranco de la rosella - pista asfaltada - lavadero portell de Morella

Descripció:

Eixim cap al barranc de la font d’Ineso, després de creuar-lo ens dirigim en direcció sud-est per la bugada dels Emportelles a la recerca de la Creu dels Artigues juntament amb el GR 331 i el PR-CV 332, en la creu dels Artigues abandonem el GR 331 i el PR-CV 332 i ens dirigirem l'est per la costanera del Pont i els Vinyals fins a la rambla de Sellumbres per a dirigir-nos cap al nord a la recerca de la Roca del Corb en el Racó dels Agrelles, seguint la rambla fins a arribar al barranc de la Barcella, que remuntem a la recerca de la pista del Petroli que no porta fins a la CV-125, on sense creuar-la, seguim en direcció sud per la bugada del Mas de Palma fins al pou del mas d'Arnal on seguim, en direcció sud, el barranc de la Rosella fins al Portell de Morella.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents