Valora la ruta

SL-CV 55 FUENTES DE ARTEAS

Entitat promotora: Ajuntament de Bejís

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Entre sendes i camins el recorregut que uneix aquests dos llogarets de Bejís passa per algunes de les seues fonts i té magnífiques vistes a la vall del Canales y els tolls del riu.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
5,50 km
Horari teòric:
01:45:00
Desnivell de pujada:
190 m
Desnivell de baixada:
190 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
26-05-2023
Data últim Control de Qualitat:
abril de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0639-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Palància (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Alt Palància (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Punts directrius:

Arteas de Arriba (enllaç GR 7 i PR-CV 273) – Desviament GR 7 - Arteas de Abajo (enllaç´GR 7) - Depòsit d’aigua – Font del Gamellón - Encreuament (enllaç PR-CV 273) - Arteas de Arriba (enllaç GR 7 i PR-CV 273)

Descripció:

Eixim d'Arteas de Arriba per la carretera fins a la recolzada on creuem el Canales i es desvia el GR 7. Seguim fins a l'entrada del llogaret d'Arteas de Abajo a la qual arribem després de creuar el pont. Deixem l'ermita de Sant Joan, passem per la plaça i, en el safareig el GR 7 baixa per una senda. Nosaltres enfilem carrer a dalt fins al depòsit de l'aigua i després per senda. Deixem la font Matías i seguim fins a la font del Gamellón.

Continuem la pista per l'esquerra. En un encreuament (enllaç PR-CV 273) seguim de nou a l'esquerra fins a entrar el Arteas de Arriba.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents