Valora la ruta

SL-CV 72 SENDERO CUEVAS - PEÑETA

Entitat promotora: Ajuntament de Chulilla

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

La senda parteix des del centre de Chulilla i s'encamina per l'antic escorxador per a arribar al mirador del canó del riu Túria. Es passa per les Coves i davant es pot veure la Cova del Tresor i en la part de baix tota la ribera i els seus horts, passant al final pel Mirador de la Peñeta on les vistes són extraordinàries.  

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
1,10 km
Horari teòric:
00:40:00
Desnivell de pujada:
130 m
Desnivell de baixada:
130 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-2009
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2019
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0694-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Túria i Serra del Negrete (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Plaza de la Baronía - Las Cuevas - Mirador de la Peñeta

Descripció:

La ruta comença en la plaça de la Baronia on està el panell informatiu, discorrent per diversos carrers del poble fins a arribar a l’engorjat del riu Túria i les seues vistes estupendes. Contemplarem els dos marges de la ribera i els seus cultius, passant per Les Coves, en un recorregut que envolta el pendent del monticle del castell i que, en direcció sud, ens porta fins a el Mirador de la Penyeta i al punt d'eixida.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents